GGZE Eindhoven

GEBOUW B


REALISATIE : 2010

LOCATIE: EINDHOVEN

OPDRACHTGEVER; GGZE

ARCHITECT; TARRA ARCHITECTUUR & STEDENBOUW

FOTOGRAFIE:

BVO;


Nieuw ontwerp voor het langdurige verblijf van 32 cliënten. Het ontwerp is opgesplitst in twee haakvormige delen om de relatie met het landschappelijke terrein te versterken en deels in te sluiten . In het interieur wordt deze intentie doorgezet middels de gezamenlijke ruimtes, twee verdiepingen hoog en expliciet ontworpen als blikvangers van het gebouw in combinatie met de overdekte buiten-terrassen. De voormalige introverte en donkere woonruimtes krijgen weer een ‘perspectief’ naar buiten.



          

henk_korteweg_architect.html

H  I  K o r t e w e  g  I a r c h i t e c t


          

Projecten


          

Bureau


          

Contact