WOONHUIS JM


ONTWERP : 2016

LOCATIE: NIJMEGEN

OPDRACHTGEVER; PARTICULIER

AANNEMER; A VAN ENGELENHOVEN EN ZONEN BV

ARCHITECT; HENK KORTEWEG

BVO; 30 M2


De uitbreiding van de keuken en eetkamer maakt de relatie met de tuin sterker. De plint van de uitbouw wordt ‘uitgeschoven’ om het terras te creëren. Zwart gebeitste houten delen, witte kozijnen en een plint van betonplanken met bestrating van Belgisch hardsteen maken het palet in grijstonen. De lichtstraat achter de luifel maakt het interieur nog transparanter. 

De gekozen materialisatie en vormgeving is niet de duiden als ‘modern’ of ‘traditioneel’ maar gezocht is naar oplossingen die vooral ‘vanzelfsprekend‘ zijn in combinatie met deze typische jaren ‘30 villa.

henk_korteweg_architect.html

H  I  K o r t e w e  g  I a r c h i t e c t


          

Projecten


          

Bureau


          

Contact